Tfn: 070 – 265 22 14 info@inlandetsteknikpark.nu

Malgomajskolan har under några år arbetat målinriktat med att bli Lapplands bästa gymnasieskola. Vi har haft tydliga mål i siktet vilket har hjälpt oss i vår vision. Idag är Malgomajskolan Lapplands och Västerbottens bästa gymnasieskola, sett till elevresultat.

För oss är det viktigt att med kollegialt samarbete och att vi har personal som trivs. På Malgomajskolan är undervisningsgrupperna små och beslutsvägarna är korta. Vi vill att Malgomajskolan ska vara en bra arbetsplats och arbetar därför systematiskt med en god arbetsmiljö för ett livslångt lärande för såväl personal som elever.

Tekniklärare på gymnasieskolan – din profil
Malgomajskolan behöver förstärka med ytterligare lärare inom teknikprogrammet. Vi bedriver inriktningar inom information och medieteknik samt ett fjärde år inom produktionsteknik, en udda kombination som ligger rätt i tiden, då modern produktionsteknik bygger på digitala lösningar

Vi söker dig som har kunnande både inom produktionsteknik och datorsystemteknik., gärna med erfarenheter från industrin. Tänkbara kurser är Teknik 1 och Gymnasieingenjören i praktiken, Mekatronik 1, Dator och nätverksteknik, Nätverksteknik. Kan du ta kurser inom CAD (Solidworks) är det en fördel men även automationskurser är intressanta då dessa ges inom det fjärde teknikåret samt inriktning automation på El- och energiprogrammet.

Arbetet på teknikprogrammet bedrivs i nära samarbete med Inlandets Teknikpark, (www.inlandetsteknikpark.nu)

Kvalifikationer: Gediget kunnande inom ovanstående områden. Ange referenser i ansökan. Högskoleexamen och lärarbehörighet är önskvärt.

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-08 innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Tillträde i augusti 2018 eller enligt överenskommelse.